Notice: Undefined index: series_images in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 42

Notice: Undefined index: series_videos in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 43

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 46

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 47

Notice: Undefined index: series_poster in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 49
Hakan: Muhafız (2018-2019) — İzleyiciler

23

Hakan: Muhafız

(The Protector)

45 dakika

Türkiye

2018-2019

Günümüz İstanbulu'nda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır. Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikâyenin başında Kapalı Çarsı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysa ki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak! Hakan kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek mi?

Oluşturucu:

Prodüktörler:

Oyuncular:

Sezonlar

Sezon Sayısı: 2 | Bölüm Sayısı: 18

Yorum yazmak için giriş yapın

YORUMLAR

Hakan Boz

@kutgan

1.seviye üye

23

Bir dizi kötü olabilir fakat bu kadar baştan savma, bu kadar artık seyirciye hakaret düzeyinde nasıl olabilir anlamıyorum. Yahu bu dizinin görüntü yönetmeni ve teknik beyni diyebileceğimiz Gökhan Tiryaki boş bir insan değil. Bir Zamanlar Anadolu'da gibi 20. yüzyılın gelmiş en iyi Türk filminin görüntü yönetmeni. Yani teknik ekibe falan bakıyorum sektörde adı olan insanlar ama projeye bakıca lise öğrencilerinin proje ödevleri gibi bir amatörlük.

Kurgucu'da zaten çöp olan işi toparlayamamış. Yani ortaya inanılmaz rezil; dizi nasıl çekilir, nasıl kurgulanır, nasıl senaryo yazılır bi' haber bir iş ortaya çıkmış. Çekim esnasında büyük bir sıkıntı mı oldu nedir, yani bu kadar da olamaz artık.

Hadi birinci sezonu anladım, yine bir kalburun üstünde ama ikinci sezon nedir be güzel insanlar. Ben izlerken utandım sizin yerinize.

Dizide sahne devamlılığı bile yok yani o kadar siz düşünün. Oyunculuklar rezil, senaryo ve hikaye anlatımı rezil. Tek iyi yanı mekanlar diyebiliriz. Bir de renk paleti. Onun haricinde utanılacak bir iş. Ayıp.

4 yıl önce

Haftanın En Popülerlerİ

SON DERECELENDİRMELER

Hata veya görüşlerini bildir!