Notice: Undefined index: series_images in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 42

Notice: Undefined index: series_videos in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 43

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 46

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 47

Notice: Undefined index: series_poster in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/dizi.php on line 49
Westworld (2016-2018) — İzleyiciler

95

Westworld

(Westworld)

60 dakika

ABD

2016-2018

İki konuk ileri teknolojinin kullanıldığı bir eğlence parkında Vahşi Batı macerasına çıkar. Parktaki insanlar robottur ve park Roma, Vahşi Batı ve Ortaçağ dönemlerine benzetilerek sahici bir hayat yaratmak amacıyla tasarlanmıştır. Merkezi bilgisayar sistemi bozulunca robotlar zincirlerini koparır ve parkın iki konuğu robot bir silahşör tarafından takip edildiklerini fark eder.West World ya da Batı Dünyası, yapay bilincin ortaya çıkması ve suçun geleceğiyle ilgili karanlık bir yolculuğu anlatmaktadır.

Oluşturucu:

Prodüktörler:

Oyuncular:

Sezonlar

Sezon Sayısı: 3 | Bölüm Sayısı: 21

Yorum yazmak için giriş yapın

YORUMLAR

Hakan Boz

@kutgan

1.seviye üye

95

Bilim-kurgu dizilerinin başyapıtlarından. Kült olma olasılığına kesin diyebiliriz. Şimdilik yanlış pazarlama çalışmaları nedeniyle aman aman popüler olmasada gelecekte değeri daha çok anlaşılacaktır.

Bilim-kurgu falan değil aslında dizi, ölümüne felsefe yaptırma gayretinde. Her olayla sorgulamamızı istiyor. Özellikle yaratılışı. Westworld bana göre günümüzde her dizi de empoze edilmek istenen ateizmin aleyhine bir dizi. Ayrıca sadece felsefe değil; aşk, teknoloji, aksiyon, dram ne ararsan var dizide ama asla çorba da değil.

Kesinlikle ders niteliğinde okutulacak bir dizi. Anthony Hopkins ve Edd Harris'i de izlemek büyük zevk.

Birinci sezonda daha çok 'bakın Game of Thrones sonrası bunu izleyin' diyen HBO vardı ve böyle reklamını yaptılar dizinin. Çok cinsellik içeren ve olayları açıklama gayesi olan bir sezondu. Fakat 2. sezon inanılmaz nişleşti bir anda ve beni şaşırttı. Ana akımdan bir anda saptı. Sadece kafasını çalıştırmak isteyenlerle devam ediyoruz dendi. Zaten kafa karıştıran 2. sezonun kurgusu da karışık olunca bayağı bir izleyici kaybetti dizi bence. Ama ben bu durumu doğal seçilime bağlama hadsizliğini yaparak, memnun olduğumu söylemeliyim.

Kısaca, yıllar geçtikçe değeri artacak yapımların başında geliyor.

5 yıl önce

Haftanın En Popülerlerİ

SON DERECELENDİRMELER

Hata veya görüşlerini bildir!