Notice: Undefined index: movie_images in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/film.php on line 31

Notice: Undefined index: movie_videos in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/film.php on line 32

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/film.php on line 39

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/film.php on line 40

Notice: Undefined index: movie_poster in /var/www/vhosts/izleyiciler.com/httpdocs/app/controller/film.php on line 42
Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu (2011) — İzleyiciler

87

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu

(Fast Five)

2 saat 10 dakika

ABD

20 Nisan 2011

Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom’u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtiler. Şimdi Rio de Janeiro’nun bir köşesinde ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundalar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil.İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda.

Yönetmen:

Senaryo:

Oyuncular:

Yorum yazmak için giriş yapın

YORUMLAR

Yiğit Babacan

@strifer

2.seviye üye

90

Oyuncuların çok iyi olduğu her dakikasında aksiyon olan bu film oyunculuk, aksiyon sahneleri ile beni etkiledi hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz.

5 yıl önce

Fatih Bozkurt

@Fatihatt

2.seviye üye

84

Serinin en sevdiğim filmi. 8 ile kapışır. Aksiyon vs gayet doyurucu, özgürlük için yapılıyor her şey. Nefessiz izlersiniz :)

5 yıl önce

Haftanın En Popülerlerİ

SON DERECELENDİRMELER

Hata veya görüşlerini bildir!